OM AGENTUR SARI EKBERG

 

Om Agentur Sari Ekberg

 

Agentur Sari Ekberg ägs och drivs av Sari Ekberg sedan oktober 2015. Eftersom Sari kommer från Finland och alltid har älskat det skandinaviska designkonceptet, har agenturen inriktat sig mot finsk design.

 

Agentur Sari Ekberg presenterar i Sverige noga utvalda finska designmärken som har unika, stilrena och lekfulla produkter med smarta funktioner. Framförallt är de riktade till dem som uppskattar skandinavisk design och letar efter inrednings-, bruks- och presentvaror som skiljer från övriga.

 

Agenturen har ett stort kundfokus där det är viktigt att skapa långsiktiga affärsrelationer. Då är ett ärligt och nära samarbete med partners högt värderat. Tillsammans kan vi uppnå resultat och ett samarbete som genererar i kvalité .

 

"Denna verksamhet gör nya finska designermärken tillgängliga även i Sverige "

Om Sari Ekberg Tamminen

 

 

Jag skulle presentera mig som en driven, serviceinriktad och resultatfokuserad agent som har MBA inom International Marknadsföring. Min arbetslivserfarenhet är mångsidig så som försäljning, kundtjänst och logistik. Jag älskar utmaningar men ännu mera att uppnå mina mål.

 

I Augusti 2009 flyttade jag från Finland till Sverige för att börja ett nytt liv tillsammans med min svenska make. Nu består familjen även av två små pojkar. Det har alltid varit min dröm att driva min egen verksamhet. Det betyder oerhört mycket att få jobba med de nya finska designmärkena i Sverige.

 

”Jag uppskattar det skandinaviska designkonceptet där vackra och funktionella vardagsprodukter inte bara är för de välbeställda. Med den här verksamheten vill jag få de som älskar designvaror att finna nya finska varumärken som skiljer sig från andra på marknaden."

 

Kontakt:

Agentur Sari Ekberg

Vallonvägen 61

72630 Skultuna, Sverige

Telefon: +46-(0)76 7948 244

Email: sari@agentursariekberg.se

 

F-skatte registrerad.

 

Copyright © 2016 Agentur Sari Ekberg All Rights Reserved